Kjeller Vindteknikk AB har fått ny VD!

Jenny Longworth tiltrådte i september som verkställande direktör (VD) ved Kjeller Vindteknikk AB.

 

Jenny har det daglige ansvaret for selskapet og de ansatte som jobber der. Hun skal forvalte og utvikle Kjeller Vindteknikk sine tjenester som blant annet inkluderer ekspertise innen vindmålinger, vind og produksjonsanalyser, isanalyser og etterproduksjonsberegninger for vindparker i drift.

 

De ansatte i Kjeller Vindteknikk AB har sine kontorplasser ved Norconsult sine lokaler i Hantverkargatan i Stockholm. Jenny har kontor der, men hun vil også jobbe fra sitt hjemmekontor i Göteborg.

 

Jenny har 14 års erfaring innen vindbransjen og har blant annet jobbet som vindanalytiker hos Triventus, SSE Renewables og SgurrEnergy. I tre år har hun ledet det nordiske vindressursteamet hos Vattenfall og i de tre siste årene har hun hatt ansvar for innkjøp av vindturbiner samt byggearbeidet for Vattenfalls vindkraftprosjekter.

 

Jenny har sivilingeniøreksamen i maskinteknikk fra Luleå tekniska universitet, samt en master i fornybar energi fra Loughborough University i Storbritannia. I tillegg har hun studert strategisk bedriftsutvikling og er aktiv i flere ulike, svenske vindkraftfora. Det er med stor glede vi ønsker Jenny velkommen til Kjeller Vindteknikk!

 

Jenny Longworth

 

 


Tilbake